Vilkår for bonus gennem SAS EuroBonus

Når du har en naturgas- eller elaftale hos os, kan du optjene SAS EuroBonus Ekstrapoint hvert år. Her kan du se de vilkår, der gælder for tilmelding og optjening af point.

  • Du kan kun tilmelde dig fordelene, hvis du er registreret som privatkunde hos SEAS-NVE Strømmen A/S. Vi tilbyder ikke fordelene til erhvervskunder.
  • Elaftaler: BasisEnergi og FastEnergi giver 2.000 EuroBonus Ekstrapoint om året. Vi udbetaler dem løbende hver 3. måned med 500 EuroBonus Ekstrapoint, så længe du har en aktiv elaftale hos os.
  • Naturgasaftaler: FastPrisGas og MånedsGas giver 2.000 EuroBonus Ekstrapoint om året. Vi udbetaler dem løbende hver 3. måned med 500 EuroBonus Ekstrapoint, så længe du har en aktiv naturgasaftale hos os.
  • Vi udbetaler de 500 EuroBonus Ekstrapoint for hele tre måneders perioder. Opsiger du en aftale midt i en tre måneders optjeningsperiode, udbetaler vi ingen bonus for denne optjeningsperiode, og dine point går tabt.
  • Du kan kun tilmelde dig SAS EuroBonus én gang som elkunde og én gang som naturgaskunde, uanset hvor mange aftagesteder du har. Det vil sige, du kun kan tilmelde én adresse til SAS EuroBonus per kundenummer og per SAS EuroBonus medlemsnummer.
  • Har du flere adresser, kan du selv vælge, hvilken adresse du vil optjene SAS EuroBonus point på ved at kontakte vores kundecenter. Vi starter altid med at tilmelde den adresse, hvortil tilmeldingen er tilknyttet. Sker tilmeldingen i forbindelse med tilmelding af to adresser, vælger vi din primære adresse.
  • Du kan ikke kombinere SAS EuroBonus med andre typer af kundefordele, som giver bonus eller point hos vores partnere. Dette gælder også, hvis du har flere adresser. Det betyder, at hvis du for eksempel er tilmeldt til Coop bonus på din elaftale, kan du ikke også få fordele fra SAS EuroBonus og omvendt.
  • Skifter du midt i en optjeningsperiode kundefordele fra en af vores partnere til en anden, der giver bonus eller point, mister du den bonus eller de point, vi ikke har nået at overføre til din medlemskonto.
  • Vi kan have kampagner, hvor vi giver EuroBonus point i velkomstgave. Det sker kun i forbindelse med kampagner og tilbud på naturgas- og elaftaler, hvor dette er anført, og gælder kun for kunder, der ikke er eller har været tilmeldt med SAS EuroBonus hos os. Vi tilbyder kun EuroBonus point i velkomstgave til nye kunder hos os, der tilmelder deres aftale til SAS EuroBonus, og som ikke fortryder deres aftale. Vi giver kun EuroBonus point i velkomstgave én gang per kunde, og den bliver udbetalt cirka 14 dage efter, at leverancen af el eller naturgas begynder. Er du allerede tilmeldt SAS EuroBonus fordelene hos os, kan du altså ikke få EuroBonus point i velkomstgave, hvis du tilmelder flere produkter, der ellers giver SAS EuroBonus point.
  • Vi giver SAS EuroBonus point på el- og naturgasaftaler, så længe vi har en aftale med SAS EuroBonus om det.