SEAS-NVE, køb strøm, elselskab

TimeEnergi – flyt dele af dit elforbrug til billigere tider af døgnet

Prisen varierer time for time. Spar op til 15% på at flytte dit elforbrug til aftentimerne.

Hvorfor vælge TimeEnergi?

Hvis du køber TimeEnergi, varierer din pris time for time. El koster typisk mere i dagtimerne end om aftenen og natten. Med TimeEnergi kan du spare op til 15 % på dit elforbrug uden for nettets spidsbelastninger, der typisk ligger morgen, middag og aften. Det kan du for eksempel gøre ved at flytte vask, opvask og tørretumbling til efter kl. 20.

Et mere udjævnet elforbrug spiller en vigtig rolle i Danmarks grønne omstilling. Med TimeEnergi kan du bidrage til at begrænse spidsbelastninger og sænke behovet for at udbygning af vores transmissions- og forsyningsnet. Vi ser derfor TimeEnergi som vores mest fremtidsorienterede elprodukt.

TimeEnergi time for time

Følg elprisen time for time, og få muligheden for at planlægge, hvornår det bedst kan betale sig at sætte vask over, støvsuge eller andre aktiviteter i hjemmet. Du kan se historiske timepriser ved at trykke på pilen til venstre.

Udover den viste elpris består den samlede elregning af afgifter, offentlige forpligtelser (PSO), transport af el, netabonnement og elabonnement.

Hvis du mindsker dit forbrug mellem kl. 17-20 i månederne oktober–marts, er der flere penge at spare, da flere netselskaber opkræver mere for transport af el i dette tidsrum.

Bestil nu – så klarer vi resten

Det er nemt at skifte til SEAS-NVE. Det eneste, du skal gøre, er at bestille en ny aftale – så sørger vi for alt det praktiske.

Er du stadig i tvivl?

Ring til os på 70 29 29 29, så hjælper vi dig.
Du er også velkommen til at skrive til os på kundecenter@seas-nve.dk

Vi er klar til at hjælpe dig mellem klokken 8.30 og 16.00 på alle hverdage.