Om SEAS-NVE Energi A/S og SEAS-NVE Strømmen A/S

Kunderne i SEAS-NVE Energi blev en del af Andel pr. den 1. september 2020, efter Andel-koncernen opkøbte selskabet. Men selvom både SEAS-NVE Energi A/S og SEAS-NVE Strømmen A/S er en del af Andel-koncernen, er vi to forskellige selskaber – lidt endnu.

Er du kunde hos SEAS-NVE Energi A/S eller SEAS-NVE Strømmen A/S?

Selvom både SEAS-NVE Energi A/S og SEAS-NVE Strømmen A/S er en del af Andel, er vi lige nu to forskellige selskaber med forskellige systemer. Vi ved godt, at det ikke er optimalt. Men bare rolig, vi arbejder på at lægge dem sammen, så vi kan give dig den bedste oplevelse.

SEAS-NVE er en del af Andel-koncernen, der arbejder for at skabe velfærd og vækst gennem vital infrastruktur og vedvarende energi. Energi holder Danmark i gang, og Andel-koncernen investerer i visionære energiløsninger til gavn for de kommende generationer. For Andel-koncernen er energi mere end blot en leverance. Det er et ansvar.

Andel-koncernen vil skabe energi til at leve livet – til morgenkaffen, arbejdet, filmen og hyggen, og gøre det let at lade elbilen op og styre forbruget af energi. Andel-koncernen arbejder for dig ved at:

  • Udvikle smarte og energirigtige løsninger til hverdagen
  • Tilbyde og udrulle fibernet og sikre lynhurtigt internet
  • Investere i grøn omstilling og forsyne over 200.000 husstande med strøm fra koncernens havvindmøller ved Rødsand
  • Gøre det let at køre elbil med udvidelse af ladeinfrastrukturen i Danmark.

Læs mere om Andel-koncernen her

Pressekontakt

Vi vil gerne hjælpe dig med oplysninger til din historie – kontakt vores presseansvarlige.

Bliv ny kollega

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads med masser af muligheder?