🎄 ADVENTSKONKURRENCEN er slut 🎄

Uge 4: Vind en elegant soundbar – Konkurrencen er forbi

Vi var nået til sidste runde af vores adventskonkurrence, og ugens præmie er en elegant soundbar, som forbedrer lyden fra din fladskærm markant.

Vi kontakter vinderne på mail eller telefon. Har du ikke fået besked i senest onsdag den 22. december, har du desværre ikke vundet – men mange tak for at være med

Konkurrencebetingelser

Adventskonkurrencen leveres af SEAS-NVE Strømmen A/S, (CVR: 24 21 35 28). For at deltage i lodtrækningen om 2 gavekort til Elgiganten hver uge, skal spørgsmål besvares søndag inden midnat. Du kan kun deltage én gang per uge. Du er med i lodtrækningen uanset om du svarer rigtigt eller forkert på adventsspørgsmålet.

Vi udtrækker 2 vindere hver mandag og de vil blive kontaktet på de e-mailadresser og de telefonnumre, som er oplyst ved tilmelding. Vinderne får deres gavekort tilsendt på de e-mailadresser, der blev opgivet ved tilmeldingen. SEAS-NVE Strømmen A/S kan ikke påtage sig ansvar for manglende modtagelse af præmier, hvis den opgivne e-mailadresse ikke er korrekt. Præmierne udsendes så hurtigt som muligt. Gavekortene kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

Kan vi ikke komme i kontakt med en vinder, forbeholder vi os retten til at trække en ny inden for 14 dage.

For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark og være over 18 år. SEAS-NVE’s Strømmen ansatte, Andels ansatte og deres husstande må ikke deltage i julekalenderen.

Gavekort
Gavekort til Elgiganten kan benyttes både i deres fysiske butikker og til online køb på elgiganten.dk. Kortet er gyldigt i 3 år. Tabte og bortkomne kort refunderes ikke.