Jeg vil klage

Øv. Vi er selvfølgelig kede af, hvis du har haft en dårlig oplevelse med os.

Vi vil rigtig gerne have, at du føler, at det er let og enkelt at være kunde hos os. Men vi er også godt klar over, at det ikke altid er sådan. Der er altid noget, vi kan gøre endnu bedre.

Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du er utilfreds med den service eller behandling, du har fået hos os. Og vi vil også gerne høre fra dig, hvis du har forslag til noget, der mere generelt kan gøre det lettere for dig at være kunde.

Skriv til os ved at udfylde formularen her på siden. Eller send os et brev eller en mail.

SEAS-NVE
Att. Kundeklager
Teknikerbyen 25
2830 Virum

Din henvendelse vil blive behandlet i vores afdeling for kundeklager. Her gør vi vores bedste for at finde en løsning, som både du og vi er tilfredse med.

Send os din klage

Vi ser på din klage med det samme og tager stilling til, om der er noget, vi skal være opmærksomme på. Fx om betalingen skal sættes i bero, eller om netselskabet skal involveres. Du hører altid fra os inden for 24 timer på hverdage.

Click or drag a file to this area to upload.

Hvad sker der hvornår?

Det andre spørger om

Vi kan desværre ikke afmelde dig tilbage i tid. Har du ikke afmeldt dig rettidigt (10 hverdage før flytning), kan du derfor risikere at hæfte for elforbruget i en periode, hvor du egentlig ikke har boet på adressen.

Vi vil dog gerne hjælpe dig med at beregne, hvad du har betalt, efter du er flyttet. Så har du mulighed for at aftale en indbyrdes afregning med den nye beboer på adressen.

Der kan være mange grunde til, at dit elforbrug er højt. Vi kan som regel ikke finde årsagen for dig. Men vores energirådgivere sidder klar til at tage en snak om dit forbrug.

Du kan læse mere om vores energirådgivning her

Du kan se dine regninger i selvbetjeningen på seas-nve.dk/energi og i appen. Her kan du også se, om regningerne er betalt.

Log ind, og se dine regninger.

Ordningen vedrørende reduceret elafgift administrerer vi for SKAT. Og de har bestemt, at reduktionen godt kan tildeles tilbage i tid, dog ikke længere tilbage end den almindelige forældelse, som er 3 år.

Hvis vi i forbindelse med et restanceforløb vurderer, at der er en kreditrisiko, kan vi vælge at kræve et depositum som sikkerhed for fremtidig levering.

Normalt bliver vores regninger enten leveret til modtager eller sendt retur til os. Har du alligevel ikke fået din regning, så kontakt os på 70 26 60 60.

De nye timetariffer er et led i den grønne omstilling, som blev besluttet af regeringen i 2013.

I takt med at der bliver produceret mere vedvarende energi, bliver det sværere at få forbrug og produktion til at hænge sammen. De vedvarende energikilder som fx vindmøller er nemlig ikke stabile på samme måde som fx et traditionelt kraftværk.

Derfor er der behov for at flytte noget af elforbruget væk fra de tidspunkter, hvor belastningen er størst, så forbruget fordeles mere jævnt ud over døgnet. Med timetarifferne er der nu et økonomisk incitament til at ændre nogle vaner og rutiner, og dermed flytte forbruget væk fra de belastede perioder.

Tøv ikke med at ringe til os på 70 26 60 60. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har du allerede talt med os uden at få et tilfredsstillende svar, kan du klage via formularen her på siden.

Vi sætter som hovedregel altid regninger og eventuelle udeståender i bero, så længe vi er i gang med din klage. Dvs. at du ikke skal betale så længe, vi undersøger din sag.

Hvis vi af en eller anden årsag vurderer, at du skal betale, mens vi undersøger din sag, får du selvfølgelig besked.

Hvis du har givet udtryk for din utilfredshed, men ikke har fået et tilfredsstillende svar, er det helt på sin plads at klage.

Vi har nogle dedikerede medarbejdere, som behandler vores klager. Og de gør alt, hvad de kan for at undersøge din sag i dybden, så du kan få et tilfredsstillende svar eller en god forklaring.

Vi har et team af medarbejdere, som er dedikerede til at svare på klager og henvendelser fra utilfredse kunder.

Teamets fornemmeste opgave er at se ”problemet” så objektivt som muligt og give dig et fyldestgørende svar. Vi kan ikke altid give vores kunder de svar, de havde håbet på. Men vi gør, hvad vi kan for at give alle en god forklaring på, hvorfor vi træffer den afgørelse, som vi gør.

Du kan altid ringe til os på 70 26 60 60 for at få en status på, hvor langt vi er.  Du kan også skrive til os på kundeklager@energi.seas-nve.dk, så svarer vi dig samme dag.

Indenfor 24 timer (bortset fra i weekender og på helligdage) kvitterer vi for din klage ved at sende dig en mail, hvor vi fortæller, hvad vi gør herfra.

Vi får mange forskellige henvendelser og klager. I nogle tilfælde vil du få et svar med det samme. I andre situationer kan der desværre gå lidt tid. Det kan fx være i situationer, hvor vi skal have fat i dit netselskab eller har brug for flere oplysninger fra dig.

Vi gør alt, hvad vi kan for at svare dig så hurtigt som muligt. Og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du vil vide, hvor langt vi er med din henvendelse.