Skal du flytte?

Et par hurtige spørgsmål. Så får du SEAS-NVE's gode energi med i flyttevognen

Husk, du skal udfylde formularen 10 hverdage, før du flytter ud.

For sent ude? Bare rolig

Du skal fortælle os, at du flytter ud senest 10 hverdage, før du lukker døren for sidste gang. Ellers skal du stadig betale for forbruget på din gamle adresse.

Vi ved, der kan være meget at se til, når man skal flytte. Så har du glemt at fortælle os, at du flytter, så skynd dig at gøre det. Bare vælg dags dato i formularen. Så registrerer vi din flytning så hurtigt, vi kan.

Hvad gør jeg, hvis jeg flytter fra en bolig men ikke skal tilmelde en ny?

Så skal du stadig melde din flytning til os. Der kan være mange årsager til, at du ikke skal tilmeldes en ny adresse. Måske flytter du sammen med en, som har en aftale i forvejen? Eller måske flytter du til en midlertidig adresse, hvor der allerede er en aftale med et andet selskab.

Du afmelder din aftale ved at ringe til os på 72 10 31 18. Vi kan ikke gennemføre din afmelding, før vi har talt med dig. Det kan virke besværligt. Men sådan er det desværre.

Hvem kan melde flytning?

Det er altid dit ansvar, at din flytning bliver meldt til os i tide. Uanset, om du selv ejer boligen eller lejer.

Udlejer du din bolig? Så behøver du ikke melde de nye lejere til. Det skal de selv sørge for. Men vil du gerne helt undgå, at betale for deres forbrug, kan du tilmelde dem. Det kræver kun, at du har en fuldmagt fra dem. Så slipper du for at stå med håret i postkassen, hvis de ikke selv har tilmeldt sig.

Skal jeg aflæse min måler, når jeg flytter?

Har du ikke en digital fjernaflæst måler, skal du aflæse din måler så tæt på flyttedatoen som muligt, og sende aflæsningen til os.

Skal jeg betale regningen for min gamle adresse, efter jeg er flyttet?

Ja. Du skal betale din regning, som du plejer. Også selvom den gælder for en periode, efter du er flyttet. Når vi gør dit forbrug op, får du naturligvis dine penge tilbage, hvis du har betalt for meget. Du kan evt. læse mere her.

Brug for hjælp? Ring på 72 10 31 18.

Er du advokat, ejendomsmægler, administrator eller bobestyrer?

Så meld flytning her.

Hent appen

Hent SEAS-NVE Energi

Få hurtig og nemt overblik over forbrug, regninger og elpris med appen SEAS-NVE Energi

Hent appen
SEAS-NVE