Naturgas fra SEAS-NVE

Vi har mange års erfaring med køb og salg af naturgas, og vi kan tilbyde aftaler tilpasset jeres behov. Vi følger udviklingen på naturgasmarkedet og kan derfor rådgive jer i valget af den rette naturgasaftale ud fra jeres risikoprofil.

Gasaftaler tilpasset jeres behov

Vi samarbejder med alle størrelser af private og offentlige virksomheder, og vores mål er at yde den bedste rådgivning og service til alle relevante parter i organisationen.

Som kunde hos os, får I en fast kontaktperson, som sørger kompetent rådgivning om aftaleform, leverandørskifte samt professionel fakturering.

Hansens Flødeis har valgt biogas

“Vi driver Hansens Flødeis ud fra nogle enkle værdier. En af dem er, at vi gør os umage. En anden er, at vi tager ansvar. Isproduktion er meget ressourcekrævende, så da vi kunne se, at biogas og RECS-certificeret el var inden for vores økonomiske rækkevidde, tog beslutningen næsten sig selv.”

Rasmus Eibye, administrerende direktør, Hansens Flødeis

RODAN køber både el og naturgas

En besparelse på 20-25% på omkostningerne til naturgas og én samlet naturgasfaktura fik teknologivirksomheden RODAN til at skifte til SEAS-NVE.

Ved at samle sit indkøb af energi har RODAN fået en fast kontaktperson på både el og gas. Det gør mange ting nemmere – også når aftalerne skal genforhandles.

Biogas til din virksomhed

Biogas kan erstatte fossile energikilder og medvirke til at stabilisere fremtidens vindkraftdominerede energisystem. Recirkulation af næringsstoffer fra biogasproduktion bidrager samtidig til en bedre udnyttelse af naturressourcer.

Bliv klogere på gaspriser og gasmarkedet

Gasmarkedet er børsreguleret. Det betyder, at den rene gaspris ændrer sig hver time ud fra det aktuelle forhold mellem udbud og efterspørgsel. Vi kan give dig indblik i, hvad der påvirker priserne.

Ny gasledning til biogas på vej til Lolland-Falster

Regeringen har godkendt en ny gasledning til Lolland-Falster, som skal sætte gang i den grønne omstilling og sikre lokale arbejdspladser. Måske kan det betale sig for jer at skifte til naturgas?

Renovering af Tyra-feltet: Hvad betyder det?

Den 19. september 2019 blev Danmarks produktion af naturgas sat på pause i de næste tre år, mens Tyrafeltet renoveres. I den periode må Danmark i stedet importere naturgas fra Tyskland. Det kan komme til at påvirke priserne.

Få ny viden og inspiration på mail

Tilmeld dig vores nyhedsmails til virksomheder og det offentlige. Tag et kig på den seneste nyhedsmail

Tag en snak med os

Jimmy Dyhrberg Fritzen
Key Account Manager

21 21 56 69
Kontakt på mail

Vil du have en snak med os? Vi ringer dig op!

Du skal blot sende os dine kontaktoplysninger. Så vil en af vores erfarne erhvervssælgere ringe dig op.