Energirådgivning der gør en forskel

Vi har kompetencen til at strukturere, styrke og forankre jeres energioptimering på alle niveauer – fra den øverste ledelse til de driftsansvarlige. Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende situation og hjælper jer med at nå jeres mål.

Hvorfor vælge SEAS-NVE?

Vores erfaring er, at de bedste resultater opnås gennem fleksibelt samarbejde med udgangspunkt i jeres mål. Læs hvad andre har fået ud af at samarbejde med os.

Energimærkning

De fleste bygninger skal have et lovpligtigt energimærke. Sammen kan vi gøre energimærket til en køreplan for energibesparelser og styrket driftsøkonomi.

Energisyn

Ifølge et EU-direktiv skal større danske virksomheder gennemføre obligatoriske Energisyn hvert fjerde år. Vælg SEAS-NVE som rådgiver og få ekstra fordele.

Ny datamodel skaber overblik i Randers Kommune

Skarp prioritering og bedre muligheder for at reagere hurtigt på politiske og budgetmæssige ændringer er blandt de fordele Randers Kommune har fået ud af sit samarbejde med SEAS-NVE.

Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Et energispareprojekt er ofte en kompleks opgave med mange potentielle faldgrupper. Vores erfarne rådgivere kan styre jeres energiprojekter i mål.

Energiledelse

Energiledelse

Energiledelse er et værktøj til at skabe øget opbakning til projekter og forbedre fremdriften i jeres arbejde med energioptimering.

Ny tilskudsordning

Ønsker I at sænke jeres virksomheds energiforbrug? – Hvis det er svært at få økonomien til at hænge sammen, kan en af disse tilskudsordninger måske gøre projekterne til virkelighed.

Uddannelse af serviceledere

Optimering af varme- og ventilationsanlæg kan være vejen til store energibesparelser. Vi tilbyder at uddanne jeres serviceledere i at drifte jeres egne anlæg så effektivt som muligt. En dybere forståelse af anlæggenes styring giver lavere energiforbrug og større arbejdsglæde.

Indeklima

Sunde bygninger med et godt indeklima har stor betydning for vores fysiske velbefindende og præstationsevne. Målrettede forbedringer af indeklimaet er derfor ofte en særdeles god investering. Vi kan kortlægge kvaliteten af jeres indeklima i forhold til hvordan bygningen bliver anvendt.

Udarbejdelse af drift- og vedligeholdelsesplaner

Sammen med SEAS-NVE udarbejder Ærø Kommune 10-årige drift- og vedligeholdelsesplaner for cirka 100 bygninger. Det skaber overblik, præcise budgetter og grundlag for effektive prioriteringer.

Konditionstest af tekniske anlæg

Få overblik over hvordan jeres tekniske anlæg har det, og hvad I kan gøre for at forlænge anlæggets levetid – og samtidig optimere indeklimaet og energiforbruget. Vores erfaringer viser, at der potentiale i optimering af langt de fleste anlæg.

mennesker-snakker-ved-springvand-indgang-seas-nve-haslev-1200px

Tjek af standby-forbrug

Alle bygninger har standby-forbrug i de tidsrum, hvor ingen bruger dem. Men selvom de fleste virksomheder har fokus på at holde energiforbruget nede, så kan ændret anvendelse af en bygning medføre at standby-forbruget over tid vokser sig større og bliver til skjult overforbrug.

Hvordan er det gået med jordvarmen på Brorfelde Observatorium?

Brorfelde Observatorium havde brug for et nyt centralvarmeanlæg. SEAS-NVE gennemførte en varmeanalyse, der pegede på jordvarme som den bedste løsning.

Få ny viden og inspiration på mail

Tilmeld dig vores nyhedsmails til virksomheder og det offentlige. Tag et kig på den seneste nyhedsmail

Tag en snak med os

Hos os kan I samle jeres køb af el, naturgas og energirådgivning hos én kontaktperson, som I altid kan komme i dialog med.