Elaftaler tilpasset jeres behov

Vi følger udviklingen på elmarkedet tæt og kan tilbyde aftaler tilpasset jeres behov. Når I køber el hos os, får I en fast kontaktperson, som sørger for kompetent rådgivning og service i alle faser af samarbejdet.

Fast eller variabel pris?

Hvilket elprodukt, der passer bedst til jer, afhænger dels af virksomhedens størrelse og forbrugsprofil, og dels af jeres risikovillighed. En god start er derfor at overveje om I foretrækker en fast pris eller en variabel pris.

Vi overvåger og analyserer hele tiden udviklingen på elmarkedet og kan give jer indsigt og overblik.

Fast pris

I betaler en fast pris, uanset hvordan markedet udvikler sig.

Det giver sikkerhed i budgettet og beskytter mod prisudsving. Det er især en fordel, hvis el udgør en stor del af jeres omkostninger.

Variabel pris

Jeres elpris fastsættes time for time eller måned for måned.

Det kan være en fordel, hvis I har et stort elforbrug om natten, eller hvis I ønsker at udnytte de udsving, der er i elmarkedet.

Grøn el til jeres virksomhed

Uanset om I vælger fast eller variabel pris, kan I tilkøbe RECS-certifikater. RECS-certifikaterne dokumenterer,, at strømmen stammer fra vedvarende energikilder.

Bliv klogere på elpriser og elmarkedet

El handles på børsen Nord Pool Spot, hvor udbud og efterspørgsel afgør, hvordan priserne fastsættes time for time. Der er er mange faktorer, der påvirker både udbuddet og efterspørgslen.

Få ny viden, inspiration og gode råd på mail

Tilmeld dig vores nyhedsmails målrettet til virksomheder og det offentlige, så sender vi dig nyheder om energimarkedet og inspiration til energioptimering.

Tag en snak med os

Jesper Birch Pedersen
Key Account Manager

21 70 33 85
Kontakt på email

Vil du have en snak med os? Vi ringer dig op!

Du skal blot sende os dine kontaktoplysninger. Så vil en af vores erfarne erhvervssælgere ringe dig op.