Skift elselskab til SEAS-NVE Energi

Overvejer du at skifte elselskab? Vi leverer strøm i hele Danmark – og så garanterer vi, at dit årlige elforbrug er dækket af strøm fra danske havvindmøller.

El

Dit årlige elforbrug er dækket af strøm fra danske havvindmøller. Bliv kunde allerede i dag.

Vi ringer

Du behøver ikke bestille online. Vi kan også ringe til dig – når det passer dig.

Skal vi ikke ringe til dig om at blive kunde?

Er du du allerede kunde, og har du spørgsmål til din regning eller dit elforbrug, så er du velkommen til at ringe til os på 72 10 31 16 

Vi ved godt, at det er lidt besværligt, men vi må ikke ringe til dig, uden du har givet os lov.
seas-nve; køb strøm; elselskab

Hvorfor skal jeg skifte til SEAS-NVE Energi?

Du får altid den gode energi med dig! Som kunde i SEAS-NVE Energi, kan du altid få leveret strøm til din adresse, uanset dit postnummer. Så du behøver ikke skifte elselskab, om du flytter fra Roskilde til Rudkøbing eller fra Sønderborg til Skagen.

Vi synes også, at grøn energi er vigtigt. Hvis du skifter elselskab til SEAS-NVE Energi, sørger vi for, at dit årlige elforbrug er dækket af energi fra danske havvindmøller.

Er der noget at spare ved at skifte elselskab?

Måske. Hvis du skifter elselskab, fordi du vil spare penge, skal du være opmærksom på, at nogle udgifter på din regning ikke vil ændre sig. Det er kun dit forbrug samt prisen på dit abonnement, der kan ændre beløbet på din elregning. Læs mere om, hvordan du kan få billigere strøm her.

Afgifter til staten, som er en stor del af din regning, kan du ikke spare på. Det samme gælder det beløb, som går til selskabet der ejer distributionsnettet, hvor din strøm bliver leveret igennem.

Se hvad din elregning består af her.

Hvilken elaftale skal jeg vælge?

Du kan enten vælge el med en fast eller variabel pris. Hvis prisen er fast, vil den – som du nok har gættet – ikke ændre sig, så længe du er kunde hos os. Så slipper du for overraskelser på regningen.

Vælger du derimod en aftale med variabel pris, kan du være heldig, at prisen svinger til din fordel – og du dermed sparer penge. På andre tidspunkter kan du omvendt opleve, at prisen stiger. Din pris følger markedet, så du får altid den pris, som vi giver for din strøm.

Fast eller variabel pris?

Er du i tvivl om du skal vælge en aftale med fast eller variabel pris? Bliv klogere på fordelene.

Hvad med bindingsperioden?

Hvis du vil skifte elselskab, bør du først og fremmest tjekke, om du er underlagt en bindingsperiode hos dit nuværende selskab. Hvis du er det, må du vente indtil bindingsperioden udløber. Dog kan du i nogle tilfælde træde ud af bindingen, hvis du betaler et gebyr.

Du kan du maksimalt være bundet i seks måneder, fra du har oprettet dig som kunde hos dit nuværende elselskab.

Hvordan skifter jeg elselskab?

Du skal kun igennem få steps for at skifte elselskab. Og det er gratis at skifte elselskab, så længe du ikke er bundet af en bindingsperiode.

Vi klarer skiftet for dig. Vi informerer dit nuværende selskab om, at du har valgt at skifte. Så slipper du selv for at ringe og skifte.

SEAS-NVE, køb strøm, elselskab

Skift til SEAS-NVE Energi

Vælg at få strøm fra os – så klarer vi alt det kedelige for dig.