Hvilken elaftale skal jeg vælge?

Fast eller variabel pris? Vi kan godt forstå, at det kan være svært at vælge. Men vi håber, vi kan hjælpe dig med et overblik over vores aftaler. Så du kan finde den aftale, som passer bedst til dine behov.

Basis El med variabel pris

Vil du spare penge, når markedsprisen er lav, skal du vælge Basis El med variabel pris. Så følger din elpris markedsprisen. Og du får strøm til samme pris, som vi betaler for den.

Prisen på din el kan skifte time for time. Derfor kan du spare, hvis du bruger strømmen, når den er billigst. Følg priserne her.

En anden fordel ved at vælge en elaftale med variabel pris er, at du ikke er bundet. Du kan opsige din elaftale hos os med 1 måneds varsel.

Basis El med fast pris

Er du typen, der vil have tryghed i budgettet og kende din pris på forhånd, skal du vælge aftalen Basis El med fast pris. Her er prisen låst i 12, 24 eller 36 måneder. Efter 5 måneder kan du opsige aftalen med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Hvis du vælger en elaftale med fast pris, vil din elpris altså ikke følge mulige stigninger på markedet. Det er kun dit eget forbrug, der har indflydelse på prisen. Kort sagt, du slipper for overraskelser på din elregning. 

Når din fastpris-aftale udløber, vil du automatisk overgå til Basis El med variabel pris. Med mindre du genbestiller din elaftale Basis El med fast pris.

4 gode råd, når du vælger elaftale

Du finder mange særlige tilbud øverst på Elpris.dk, men de gælder ofte kun kort tid. Hold øje med, hvornår intro-rabatten er slut. For så stiger prisen ofte.

Det er normalt med 6 måneder for en fastprisaftale, så efter 5 kan du begynde at kigge efter nye tilbud. Ved en elaftale med variabel pris, kan du opsige din aftale med en måneds varsel.

Hold øje med prisen pr. kWh, abonnement og gebyrer. Du kan have en lav kWh-pris, men et højt abonnement. Og så er regningen måske knap så spændende.

Cirka 75 % af din regning består af afgifter og transport – uanset, hvem du får strøm fra. Det er kun prisen for kWh, abonnement og svingninger i dit forbrug, der kan ændre prisen på din regning. Derfor er det ikke sikkert, at der er meget at spare ved at skifte elselskab.Se, hvad elprisen består af.

Hvilket elselskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge elselskab, kan der være flere ting, som har indflydelse på dit valg. Måske er det prisen, som betyder mest for dig? Eller hvordan strømmen bliver produceret? Og måske skal det hele gå op i en højere enhed?

Skift elselskab til seas-nve

Vil du skifte elselskab?

Læs mere om at skifte elselskab her

Læs mere
SEAS-NVE, køb strøm, elselskab

Ring til os på 72 10 30 38

Er du stadig i tvivl? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Så ring til os.