Bestil Basis El med variabel pris

Få en skarp elpris, der følger markedsprisen

  • Øst for Storebælt: 187,59 øre/kWh med moms.
  • Vest for Storebælt: 183,48 øre/kWh med moms.
  • Abonnement pr. måned pr. måler: 39 kr.
  • Ingen binding

Aftalen kan tidligst starte 11 hverdage fra bestilling. Har du brug for at blive tilmeldt tidligere, så ring til os på 72 10 31 18.  

Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs hjemmeside. De viste priser er de senest kendte priser, og de kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere el til dig.

Er du i gang med at flytte, så hop over til vores flytteside

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Værd at vide om Basis El med variabel pris

Variabel pris
KWh-prisen er variabel og fastsættes den sidste dag i måneden for den pågældende måned. Den beregnes som den gennemsnitlige indkøbspris, vi rent faktisk har haft på den nordiske elbørs, Nord Pool Spot i den pågældende måned plus de balancerings- og handelsomkostninger, vi betaler til Energinet.dk og Nord Pool Spot.

Da prisen pr. kWh for det løbende forbrug fastsættes bagudrettet, kendes den ikke ved leveringens start. Du vil altid kende din kWh-pris for en given måned ved indgangen af næste måned.

Uden binding
Variabel pris er uden binding, og du kan opsige din aftale med én måneds varsel til udgangen af en måned. Mindsteprisen er 39 kr. pr. måned i abonnement samt betaling for det løbende forbrug af el i opsigelsesperioden. Der afregnes aconto kvartalsvis.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 72 10 31 18.

Her ser du priserne på Basis El med variabel pris for det seneste år

Bare ring på 72 10 31 18

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?