Bestil Basis El med fast pris i 36 måneder

Din elpris er låst i tre år.

  • Øst for Storebælt: 102,43 øre/kWh med moms.
  • Vest for Storebælt: 100,95 øre/kWh med moms.
  • Abonnement pr. måned pr. måler: 39 kr.
  • Du binder dig i 5 måneder

Aftalen kan tidligst starte 11 hverdage fra bestilling. Har du brug for at blive tilmeldt tidligere, så ring til os på 72 10 31 18.

Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs hjemmeside. De viste priser er de senest kendte priser, og de kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere el til dig.

Er du i gang med at flytte, så hop over til vores flytteside

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Hvorfor skal jeg vælge el til fast pris?

Med en elaftale til fast pris, låser du din elpris fast i en længere periode. Det er prisen pr. kWh, som er fast. Pris for transport af el og afgifter kan variere. Det kan være en fordel at kende sin pris på el i en længere periode – det giver lidt ekstra sikkerhed i budgettet.

Kender du dit forbrug, så slipper du altså for overraskelser på regningen. Med en elaftale med fast pris sikrer du dig mod prisstigninger i hele aftalens periode. Hos os kan du vælge at fastlåse din elpris i 3 år, og så er du sikret mod ændringer i elpriserne. Det betyder dog også, at prisen ikke automatisk følger med ned, når markedsprisen på el falder.

Når din elaftale med fast pris udløber, kan du enten lave en ny aftale med en fast pris, eller vælge en anden elaftale. Gør du ikke noget, overgår du automatisk til Basis el med variabel pris.

Hvad er forskellen på at vælge el med fast eller variabel pris?

Du kan nok næsten gætte det. Men når du vælger en fast elpris fremfor en variabel elpris, ved du, hvad du betaler pr. kWh, uanset hvordan markedsprisen udvikler sig. Med el til variabel pris bliver din elpris påvirket af markedsprisen og går op og ned som vinden blæser. Bogstaveligt talt.

Når du vælger en elaftale med en variabel elpris, kan du være heldig, at prisen på el i perioder falder, så du kan bruge strømmen når den er billigst. Og så kan du spare penge ved at have valgt en variabel elpris fremfor den faste elpris. Men hvis markedsprisen på el stiger, vil det omvendt også få din pris til at stige.

Kan jeg få grøn strøm til fast pris?

Hos SEAS-NVE kan du få grøn strøm til både variabel pris og fast pris. Så ja: Du kan få grøn strøm, hvis du vælger en elaftale med fast pris. Og det gør faktisk en stor forskel for den grønne omstilling, at du vælger en grøn elaftale. 

Vi kan ikke garantere dig, at du får grøn strøm fra vedvarende energikilder ud af din stikkontakt. Det danske elnet består nemlig af strøm fra mange forskellige energikilder, og det betyder, at der både er grøn og knap så grøn strøm i elnettet. Her bliver det hele blandet sammen, og dermed kan man ikke garantere, at strømmen i din stikkontakt er grøn. 

Til gengæld kan vi garantere, at der bliver produceret vedvarende energi svarende til dit forbrug, når du bestiller et grøn elprodukt fra os. Og det er uanset, om du vælger en fast elpris eller en variabel elpris. 

Du kan læse mere om vores grønne elprodukter her.

Sådan skifter du til en elaftale med fast pris hos SEAS-NVE

Hvis du vil skifte til en fast elaftale og få grøn el, er det heldigvis nemt at skifte elselskab til SEAS-NVE. Og vi kan levere strøm til dig, uanset hvor du bor i landet. 

Hvis du ikke er underlagt en bindingsperiode ved dit nuværende elselskab, er det heldigvis hurtigt og enkelt at skifte elleverandør. En bindingsperiode er ofte maksimalt 6 måneder. Så er det mere end 6 måneder siden, du skiftede til dit nuværende elselskab, kan du nemt skifte til SEAS-NVE. Og er du uden for bindingsperioden, er det gratis at skifte elselskab. 

Så snart du har bestilt, klarer vi resten for dig. Vi afmelder din nuværende elaftale, hvorefter du får en slutopgørelse, og ud fra den kan se, om du skal have penge tilbage eller betale mere.

Hvis du vil læse mere om at skifte elselskab, kan du gøre det her.

Er du stadig i tvivl, om du skal vælge el med fast pris? 

Ring til os på 70 29 29 29, så hjælper vi dig.

Du er også velkommen til at skrive til os på kundecenter@seas-nve.dk

Vi er klar til at hjælpe dig mellem mandag-fredag 8.30-16.00

Du binder dig i 5 måneder

Du binder dig til en elaftale med fast pris i 5 måneder. Bagefter kan du opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Når leveringstiden med Basis El med fast pris udløber, kan du selv vælge, om du vil lave en ny aftale om el til en fast pris, eller om du vil vælge en anden aftale. Gør du ikke noget, overgår du automatisk til Basis El med variabel pris.

Din mindstepris er 234 kr. i abonnement (39 kr. pr. måned i 5 måneder + 1 måneds opsigelse) samt betaling for det løbende forbrug af el i opsigelsesperioden inklusiv transport af el og afgifter.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 72 10 31 18.

Bare ring på 72 10 31 18

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?

Få dækket dit årlige elforbrug af vindstrøm

Vi producerer vindstrøm svarende til forbruget i mere end 1 million danske hjem