Bestil Basis El med fast pris i 24 måneder

Din elpris er låst i to år.

  • Øst for Storebælt: 115,28 øre/kWh med moms.
  • Vest for Storebælt: 113,83 øre/kWh med moms.
  • Abonnement pr. måned pr. måler: 39 kr.
  • Du binder dig i 5 måneder

Aftalen kan tidligst starte 11 hverdage fra bestilling. Har du brug for at blive tilmeldt tidligere, så ring til os på 72 10 31 18.

Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs hjemmeside. De viste priser er de senest kendte priser, og de kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere el til dig.

Er du i gang med at flytte, så hop over til vores flytteside

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Værd at vide om Basis El med variabel pris

Fast pris
Det er prisen pr. kWh, som er fast. Pris for transport af el og afgifter kan variere. Det er en fordel at kende sin pris på el i 1, 2 eller 3 år – det giver lidt ekstra sikkerhed i budgettet.

Du binder dig i 5 måneder
Du binder dig til denne aftale i 5 måneder. Bagefter kan du opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Når leveringstiden med Basis El med fast pris udløber, kan du selv vælge, om du vil lave en ny aftale om el til en fast pris, eller om du vil vælge en anden aftale. Gør du ikke noget, overgår du automatisk til Basis El med variabel pris.

Din mindstepris er 234 kr. i abonnement (39 kr. pr. måned i 5 måneder + 1 måneds opsigelse) samt betaling for det løbende forbrug af el i opsigelsesperioden inklusiv transport af el og afgifter.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 72 10 31 18.

Bare ring på 72 10 31 18

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål?

Få dækket dit årlige elforbrug af vindstrøm

Vi producerer vindstrøm svarende til forbruget i mere end 1 million danske hjem