Vi opdaterer privatlivspolitikken

Den 1. november 2021 bliver SEAS-NVE Energi A/S og SEAS-NVE Strømmen A/S slået sammen under navnet SEAS-NVE Strømmen A/S. Det betyder, at det fremover vil være SEAS-NVE Strømmen A/S, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, og du får derfor en opdateret privatlivspolitik.

Opdateringer i privatlivspolitikken den 1. november 2021
Den væsentligste opdatering i privatlivspolitikken er, at SEAS-NVE Strømmen A/S (cvr.-nr. 242 135 28) bliver dataansvarlig for dine personoplysninger. Den opdaterede privatlivspolitik gælder til den 1. februar 2022.

Opdateringer i privatlivspolitikken den 1. februar 2022
Den 1. februar 2022 opdaterer vi formatet på privatlivspolitikken, så den bliver lettere tilgængelig og mere gennemsigtig. Det gør vi for at give dig et endnu bedre indblik i, hvordan vi anvender dine personoplysninger.

Derudover opdaterer vi politikken med en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan vi anvender dine personoplysninger i forhold til:

• Markedsføring, segmentering og analyser
• Deling af personoplysninger på tværs af koncernen
• Forskning og statistik på energiområdet
• Produktudvikling

Du kan altid finde den gældende privatlivspolitik her.

Få svar på dine spørgsmål her

På mange måder er det ikke særlig hensigtsmæssigt at have to juridiske energiselskaber under næsten samme navn. Derfor slår vi nu de to selskaber sammen under navnet SEAS-NVE Strømmen A/S.

Ændringen betyder, at det fra den 1. november 2021 er SEAS-NVE Strømmen A/S, der er ansvarlig for behandlingen af dine persondata. Og du får derfor en ny privatlivspolitik, som du kan finde på seas-nve.dk/privatlivspolitik.

Det gør vi, fordi det desværre ikke har været muligt at lave alle opdateringerne på én gang. Der er forskellige interne processer, der ikke har muliggjort, at vi lavede alle opdateringerne på samme tid.

Nej, det har ingen betydning for din aftale og din pris. Din aftale fortsætter, som den plejer.

Ja, hvis du betaler med BS, så fortsætter det – helt, som det plejer.

Ja, det gør du. Selvbetjeningen finder du på seas-nve.dk/selvbetjening.

Ja, du kan stadig bruge vores app SEAS-NVE. Du logger ind, som du plejer.