Copyright

SEAS-NVE Holding A/S ejer og har de fulde rettigheder over hele hjemmesiden seas-nve.dk, subsites og landingspages. Det gælder såvel de grafiske, de programmelle som de indholdsmæssige dele af hjemmesiden.

Henvend dig hvis du låner

Ved anvendelse af udpluk helt eller delvist gælder de eksisterende love og regler om copyright og ophavsret. Tilladelse kræves, og SEAS-NVE’s kommunikationsafdeling skal kontaktes og give tilladelse, hvis internetbrugere anvender billeder, produktioner eller andet fra seas-nve.dk i officielle eller kommercielle sammenhænge. Desuden tager SEAS-NVE forbehold over for ændringer, fejl og mangler i hjemmesidens indhold. Men vi vil gerne kontaktes, hvis du opdager disse.

Skriv til webmaster@seas-nve.dk – ved tekniske problemer og hvis det drejer sig om indhold, så skriv til os på kommunikation@seas-nve.dk.

Du må gerne linke og dele enkelte sider med andre via f.eks. sociale medier, så længe det ikke en systematisk anvendelse af SEAS-NVE’s materiale eller i kommercielle sammenhæng.

Vores brand og image

SEAS-NVE logo, billeder og skrifter må kun anvendes i professionelle sammenhænge, der er godkendt af SEAS-NVE. Anvendelse af logoet skal ske overensstemmelse med retningslinjerne for anvendelse af logo, billeder og skrifter. Grundlæggende retningslinjer – Vrid eller stræk aldrig logoet ud af proportioner – Ændre ikke farve på logoet – Hold respektafstand svarende til afstanden fra toppen af øjefiguren og til bunden på bogstaverne. – Vis altid logoet i fuld størrelse – skær ikke i logoet – Anvende altid en original logo-fil downloadet fra seas-nve.dk – forsøg aldrig at gengive logoet på anden vis. – Anvend aldrig logoet på en uklar, uskarp eller urolig baggrund eller anden baggrund, der kan skade måden logoet fremstår på. Logoet anvendes primært på hvid baggrund. – Manipuler ikke billeder, hvor SEAS-NVE har ophavsretten.

Er du i tvivl om du overholder SEAS-NVE retningslinjer for anvendelse af logo, så kontakt SEAS-NVE’s kommunikationsafdeling på 70 29 29 29 eller kommunikation@seas-nve.dk.

Trustpilot: Pernille Rødsgaard-Mathiesen pma@seas-nve.dk